Despre Noi

Home >> Despre Noi

Istoria Noastră

Compania noastră este prezentă pe piața de desfacere, instalare a fațadelor ventilate și a structurilor translucide din 2017. În acest timp, am reușit să ne impunem ca un partener de încredere pentru multe companii de construcții din Moldova.

Din 2018 am început să lucrăm activ și pe piața din România. Furnizăm o gamă completă de servicii – de la elaborarea proiectelor de design până la instalarea structurilor de orice complexitate. Gama noastră include fațade din aluminiu, materiale compozite cît și sisteme de prindere pentru fațade ventilate.

Personalul nostru include specialiști, proiectanți și instalatori cu experiență. Suntem mândri de echipa noastră și de abordarea individuală a fiecărui client. Motto-ul nostru este „Calitate, viteză, fiabilitate!„.

Pe parcursul a 7 ani de activitate am realizat cu succes proiecte cu o suprafață totală de peste 200 000 m2 atât pentru clienți privați, cît și pentru proiecte comerciale mari. Am proiectat și instalat fațade pentru centre de afaceri, centre comerciale, uzine de producție și spații de locuit.

Detalii ale fațadei gri din panouri de aluminiu cu uși și ferestre pe o clădire industrială
Detalii ale fațadei din panouri de aluminiu

De Ce Noi

RO și MD Livrare
Încărcare Mecanizată
Garanție pentru Toate Produsele
Livrare Directă de la Producător
Raport Excelent Preț / Calitate
Orice Culoare și Cantitate la Comandă
Echipe Proprii de Instalare
Servicii de Calcul Tehnic

Sunteți gata să vă realizați proiectele arhitecturale? Descoperiți viitorul cu Alcotek!

Pentru Cine Sunt Produsele Noastre

La Alcotek, ne-am angajat să oferim soluții de fațadă inovatoare și de încredere pentru o gamă variată de clienți. Produsele noastre sunt create cu grijă și atenție la detalii pentru a satisface nevoile unui spectru larg de industrie și proiecte.

companii de constructii

Arhitecți

Transformați toate visele în realitate cu Alcotek. Panourile noastre oferă posibilități nelimitate pentru designul modern al fațadelor.

arhitect inginer și echipă cu proiect

Companiile de Construcții

Simplificați-vă proiectele cu ajutorul panourilor noastre compozite fiabile și ușor de montat și a subsistemelor pentru instalarea acestora.

designeri de retail

Designeri de Retail

Evidențiază unicitatea și stilul proiectelor lor cu ajutorul panourilor noastre, creând interioare uimitoare pentru spații de retail, mall-uri, magazine și buticuri, actualizarea caselor și birourilor cu panourile noastre pentru un design unic și durabil.

agenții de publicitate

Agenții de Publicitate

Creați bannere și indicatoare distinctive cu panourile noastre, asigurând un aspect și o durabilitate remarcabilă.

producători de mobilă

Producători de Mobilă

Integrează panourile noastre în produsele lor, creând un aspect contemporan și asigurând rezistență și durabilitate.

Echipele de Montaj

Echipele de Montaj

Beneficiați de produse concepute pentru a facilita procesul de instalare, asigurând o integrare perfectă a panourilor compozite și a sistemelor noastre în proiecte diverse.

Echipa Noastră

Suntem mândri să avem o echipă dedicată și pasionată, formată din profesioniști cu experiență în domeniu. Fiecare membru contribuie la succesul nostru și al clienților noștri.

Detalii ale fațadei din panouri de aluminiu

Gheorghe Iamandi

Vice President

Detalii ale fațadei din panouri de aluminiu

David –-

Project Leader

Detalii ale fațadei din panouri de aluminiu

– –

Creative Director

Transformă-ți Viziunile în Realitate

Suntem aici pentru a oferi soluții de fațadă care vor impresiona.

Scroll to Top